För frågor på svenska
+46 (0) 721 73 85 49
För frågor på engelska
+46 (0) 731 44 81 05

Wollmar Yxkullsgatan 38
11850 Stockholm
Sweden

Om oss

Stuckaturbolaget är ett företag skapat för att förse marknaden med ett fullödigt stuckatur- och formgjutningsbolag. Med djup och bred kunskap och ett erfaret team, kan vi ta arbetet till den högsta standarden, samtidigt som vi håller oss till de traditio... read more

Om oss

Stuckaturbolaget är ett företag skapat för att förse marknaden med ett fullödigt stuckatur- och formgjutningsbolag. Med djup och bred kunskap och ett erfaret team, kan vi ta arbetet till den högsta standarden, samtidigt som vi håller oss till de traditionella metoderna.

För att få en bild av Stuckaturbolaget måste man först lära känna grundaren. Brian kommer från Irland, där hans familj drev ett företag som restaurerade den rika stuckatur som dekorerade taken i de många K-märkta byggnaderna runt om i landet. För över tjugo år sedan började Brian arbeta jämte sin far, som med nästan trettio års erfarenhet drev familjeföretaget. Under de här åren lärde sig Brian allt om hantverket inom stuckatur, gips och puts. När Brians far pensionerade sig tog Brian över.

Under de åren ökade Brian tillväxten och omfattningen samtidigt som han behöll den höga kvaliteten. Under den här tiden träffade Brian sin fru och deras gemensamma kärlek för hennes hemstad ledde till att de bosatte sig i Stockholm. Efter flera års arbete i Sverige bestämde sig Brian för att grunda Stuckaturbolaget. I Stockholm fanns ett stort behov och intresse för hans traditionella hantverk. Målet för Stuckaturbolaget är nu att fortsätta växa, utan att kompromissa med standarden och kvaliteten av hantverket.